Sunday, September 18, 2011

Autumn - Syksy

The weather is changing.. now we can't expect hot days anymore. not really.. last week the kids were still out with t-shirts, and now we need jackets. Pictures speak more than words:

Now nature is turning colourful
Nyt luonto muuttuu värikkäämmäksi

Sää on muuttumassa, ei voi mitään. Nyt on turhaa odottaa enää hellepäiviä. Viime viikolla lapset oli viel t-paidoissa ja nyt tarvitaan takkeja. Kuvat kertoo enemmän, kuin sanat..

Colours. Something good in autumn
Värit. Edes jotakin hyvää syksyssä

Last week the kids were painting with water. They had so much fun! It was really warm and sunny. 

Little painters
Pikku maalarit

Viime viikolla lapset maalas vedellä liukumäkeä. Kaikilla oli tosi hauskaa. Oli tosi ihana päivä, sininen taivas ja lämmintä!Rose berries are ready
Ruusunmarjat on valmiita

Today the boys were bored. I drew a big apple and told them to be apple worms. Lol they dig many huge holes :D


Little Apple worms
Pikku omenamadot

Tänään pojilla oli tylsää. Piirsin niille ison omenan hiekkaan ja käskin leikkiä omenamatoja. Pojat kaivoivat monta valtavan kokoista kuoppaa :DI'm already depressed thinking that it will take nine months before the summer is back here again. I'm sooo not a winter person. How in the earth the time flies so fast when it's summer..

Mable 'helicopter'
Vaahtera'helikopteri'

Nyt jo masentaa ajatella, et seuraavaan kesään on yhdeksän kuukautta. Mä en oo sit pätkääkään talvi-ihminen. Miten aika voikin mennä niin nopsaan  kesäisin?

Lilac seed capsules
Sireenin siemenkotia

Anyway, Alhamdulilah for everything. Complaining doesn't help, autumn and winter are coming, so let's take everything out of it.


Have a nice autumn yall!

No, ei tässä kitinät auta. syksy ja talvi tulee, joten otetaan niistä kaikki irti, kun ei kerran muutakaan voi. pysyy ainakin mieli virkeänä, kun pitää ittensä aktiivisena.

Hyvää syksyä kaikille!No comments:

Post a Comment

Even if I love talking to myself, it would be lovely to hear what you have to say! :P